ARBEIDERKASSA

Oslo Pensjonsforsikring

Putt det i Kassa

INVOLVERTE:
Kommunikasjon og konsept av Maskinen
Strategi av EY Parthenon
Identitet og design av EY Doberman

Regi: Preben Winther Hansen
Filmfoto: Magnus Furset
Musikk: Herman Wildhagen

Kassa er et enkelt og rettferdig boliglån fra Oslo Pensjonsforsikring. OPF har lenge tilbudt boliglån med gode vilkår til ansatte i Oslo kommune. Da de bestemte seg for å åpne opp for at alle andre også kunne flytte lånet sitt dit, ble merkevaren Kassa lansert.

Vår jobb begynte med utviklingen av Kassas merkevareplattform og kommunikasjonskonsept, og det første resultatet av denne jobben er kinofilmen «Putt det i Kassa».Snurr film

Kassa er et befriende enkelt produkt i en komplisert bransje. Jobben vår er alltid å finne historien som skal fortelles, men i Kassas tilfelle handler det like mye om å fjerne alt som er unødvendig å si, og tørre å la Kassa skinne i all sin enkelhet. For det er bare et boliglån. Det er bare tre rentenivåer. Og det er et helt rettferdig prinsipp i bunn. Det er egentlig ikke så mye å tenke på; bare putt det i Kassa.

Da Maskinen kom på banen, lå det allerede et solid stykke arbeid klart, etter at Oslo Pensjonsforsikring, EY-Parthenon og EY Doberman hadde arbeidet med utviklingen av merkevaren, inkludert forretningsstrategi, navn og visuell identitet.

Putt
det
i
Kassa
Tøff foran produksjonsbil
Sjekk Kassa.no da vel ;)