Om oss

Historier som skaper forandring

Maskinen er et strategisk og kreativt kommunikasjonsbyrå som omsetter forretningsstrategi til engasjerende historiefortelling.


❤ Noen av våre kunder

Flokk📂, OFFECCT, Amby📂, Boa Eiendom, Aritma📂, Ruter, Evidi📂, Nordic Choice Hotels, Sommerro 📂, Strandafjellet Skisenter, Stad Surfing, Valldalen, Seljesanden, Aurlands, Tufte Wear, Northern Playground📂, Lillelam, Fimbulvetr📂, Apotek 1, Bjertnæs og Hoel, Kolonihagen, Black Cat, Nel Hydrogen📂, Hyon, Saga Pure, Arctic Securities📂, ScaleupXQ, Unloc, Monio, Ably Medical📂, No Fence, Oslo Kommune📂, Brettforbundet, Tverga, ZERO,  Dansens Hus, Leve Hytter, FO (Fellesorganisasjonen)📂, Paulsen&Nilsen, Grape Arkitekter, Oslo Pensjonsforsikring📂.

📓 Se alle prosjekterSiden 2010
har vi hjulpet beslutningstagere i selskaper og organisasjoner med å bli tydelige på hvem de er, hvor de vil og hvilke verdier de skaper for andre.

FOLKA

I dag er vi en gjeng som består av arbeidsomme, dyktige folk med bakgrunn fra reklame, økonomi, film, manusutvikling og digital markedsføring. Samlet utgjør vi et slagkraftig team med høy kompetanse på strategi, konseptutvikling og kreative løsninger.


ESSENSEN

Det gjør oss i stand til å levere helstøpt, meningsfull og effektiv kommunikasjon. Det vil si, fortelle historier som skaper forandring, engasjement og effekt for en rekke forskjellige kunder fra ulike bransjer.

Tenk å få dele arbeidsdagen med flere av de dyktigste og mest oppdaterte menneskene innenfor mangfoldige bransjer!

JOBBE MED OSS

Vår dør står alltid på gløtt for søknader. Tenker du at vi kunne hatt glede av hverandre? Fyr av en e-post til: ida@maskinen.no