Godt nyttår!

Kjære dere. Tradisjonen tro så ble fjorårets plan om å skrive julekort utsatt. Igjen. Heldigvis starter vi året rikt på muligheter. Nytt av året er derfor dette nye nyttårsbrevet.


Publisert 04. januar 2023
Artboard 1 4x 100

🚚 Ferien har vi utnyttet så godt vi bare kan. Per Øivind kjørte innleid lastebil med flyttelass mellom Rodeløkka og Larvik. Endelig fikk han benyttet førerkortet med klasse C.

🐶 Ida har kjøpt potesokker med brodder til lille Super. De har spunnet opp og ned bakkene på St. Hanshaugen og reddet flere par pensko uten kontroll.

🦠 Preben gliser bredt etter at han lurte seg unna romjulens store Norovirus-festival på Lille Tøyen.

♟️Jermund trakk dessverre en kortere julesokk. Snørr, sofa og sjakk oppsummerer i grunn ferien på Storo.

⛸️ Herman nøt livet som nybakt tobarnsfar på skøyter både i Norge og Sverige. Skikkelig glad i skøyter den gutten.

🛷 Tonje liker også livet på meier, dog i et noe lengre format. Mulighetene for bruk av sparkstøtting i Sortland kommune er visstnok fantastisk.

🏂 Både Jon og Andreas har levd livet på snøbrett i pudder til livet på Stranda. De tok til og med bilder av hverandre som de postet på Instagram.

🛀 Astrid startet det nye året i dusjen sammen med Rosa. Vofsen er jo livredd raketter. Godt for labben å ha en hånd å holde i når kruttet smeller.

🐟 Ketil har stort sett spist rakfisk og trukket rundt på en Snowracer full av unger i fjellheimen. Ferie på alle der altså.

Håper dere gleder dere like mye som oss til det nye året. 2023 – her kommer vi!

Hilsen alle oss i Maskinen


Har du lest?