SOMMER SOMMER SOMMER!

Nå er det straks sommer og gradestokken i Oslo kryper opp mot 30°C. Vi ønsker med dette, alle våre samarbeidspartnere og kunder en fantastisk sommer.

Publisert 23. juni 2022 by Sommer-nissen
Ida wildhagen og ketil winther lokke

Det har vært en spennende vår for oss med omstokking av lederkabalen i Maskinen. Etter en kraftig oppstramming av gubbeveldet i Maskinen i rollen som prosjektleder, ble det tydelig at Ida er kvinnen Maskinen har lett etter i hele sitt liv. Så i april tiltrådte hun i sin nye rolle som daglig leder, og leder oss nå i tospann med Ketil som har gått inn i rollen som byråleder.

Per Øivind har fortsatt kontroll på de store overordnede strategiske linjene som styreformann og strategisk rådgiver. Ellers har det også blitt noen bratte nedadgående linjer for Per.

IMG 3053
Heldigvis er de på ski, ned fjell 🤪

Vår utskremte tekstforfatter Jon holder fortsatt koken på Vestlandet, her koker han opp de herligste tekster og visjoner mellom surfeøkter i Stadhavet.

Jon Frogner surfing El Salvador
Jon "Totally Dude" Frogner 🤙

Dette bildet er tatt i El Salvador, hvor Jon sjonglerte mellom å være støtteapparat for sin datter som deltok i VM i Surfing og sitt daglige virke. Så snart kan Maskinen skilte med å være det beste strategiske kommunikasjonsbyrået med spesialkompetanse innenfor å være foreldre til en proff brettkjører (ref. Mikkel Bang).

Image from i OS
To sussebasser! 🥰

Filmregissør Preben returnerer i full drift i august etter familieforøkelse. Maskinen går også gjennom en familieforøkelse og ansetter ikke bare én, men to kreative genier. I august får vi to nye kreatører med på laget, og forsterker oss dermed ytterlige innenfor utvikling av idé- og konsepter for merkevarene vi jobber med. Det blir gøy!

Gjennom det siste året har vi også fått oss to fantastiske medarbeidere i Astrid og Alexander, som jobber henholdsvis som prosjektleder og utvikler.

Astrid og Ketil
Smisk #1: Å smiske med ledelsen hjelper alltid
Alex og Ketil
Smisk #2: Det har både Alex og Astrid skjønt!

I juli holder Jermund fortet på Factory Tøyen, det skal utvikles store webprosjekter som vi gleder oss til å dele med verden. På sensommeren legger han fatt på en fire-ukers sykkeltur nedover i Europa, godt å komme seg vekk fra dataskjermen si!

Jermund

Ellers går resten av byrået ut i ferie i juli, men vi gleder oss veldig til å ta fatt på høsten etter en god sommerferie, kalenderen er i ferd med å fylles opp med spennende prosjekter og entusiasmen står i taket.

Uten samarbeidspartnere og kunder så er vi ikke Maskinen. Om du leser dette med et glass i hånden så sier vi SKÅL! Hvis du fortsatt er på kontoret, så ønsker vi deg god arbeidslyst gjennom sommeren.

Først og fremst ønsker vi å si TAKK og god sommer! Og hvis du er i tvil om hvordan du kan kose deg, så er det et lite visuelt tips fra Andreas her:

Andreas

God sommer fra alle oss i Maskinen :D

Har du lest?